AKTUELLA FÖRETAG SOM SÖKER NY ÄGARE

Merparten av den rådgivning som Ägarskifte Micro genomför går till säljare och köpare som redan har fått kontakt innan Ägarskifte Micro blir kontaktat. Vår roll är att ge rådgivning i syfte att företagen skall leva vidare och att därmed säljare och köpare kan nå fram till en acceptabel lösning för båda parter. 

Ägarskifte Micro erbjuder inte i någon fall förmedling av företag i rollen som mäklare. Vi arbetar endast med rådgivning runt köp och sälj av små företag.
I denna roll kan vi erbjuda rådgivning till både köpare och säljare i samma ägarskifte om så önskas. All rådgivning sker under sekretess. Nedanstående information har vi fått direkt av ägare alternativt av anlitade mäklare. Status på aktuella företag som har anmälts som till salu kan ha ändrats efter vår publicering här på vår hemsida. Vi uppdaterar så fort vi får aktuell information.

Hör gärna av dig om du har frågor angående nedanstående företag som söker ny ägare. I en fall finns det en direktlänk till ett mäklarföretag / ombud för säljaren. Kontakta gärna mäklaren / ombudet direkt men tänk på att vi kanske kan ge dig rådgivning i den fortsatta processen.

Mycket väletablerad och känd skobutik i Trestadsområdet

Denna butik har ett stort sortiment och säljer både nya välkända skomärken. Man säljer även resväskor, handskar, plånböcker, paraplyer mm. Butiken har bästa affärsläge på ortens främsta shoppinggata.

Kontakta oss för mer information >>

------------------------------------------------------------------------

Försäljning av däck och fälgar via e-handel

Företaget har ett brett sortiment av produkter med starka varumärken; Däck, fälgar, Nitrogenfyllning och TPMS programmering. Kundstocken består av både privat och företagskunder. Försäljning sker via webbhandel men viss försäljning sker via
manskinverkstad och butik, man erbjuder marknaden snabb leveranstid och en hög servicenivå och får genom detta lojala kunder och ett stabilt kassaflöde. Företaget är tre år i rad rekommenderade av Reco e-handel. Verksamheten är idag baserad i västra Sverige, men kan flyttas till annan ort.  Företaget omsätter i häradet av 5-7 Mkr.

Kontakt och mer information via mäklaren: https://www.tactic.se/objekt/forsaljning-av-dack-och-falgar-via-e-handel/

E-handelsbolag med hållbar miljövänlig produkt

Detta är en egenutvecklad produkt (elstängsel), avsedd att stoppa mördarsniglar från att komma in i odlingar och trädgårdar m.m. Specialutvecklad tråd och nät (tillverkat i Sverige av ledande företag inom sin bransch). Färdigutvecklad produkt, inkl. lager. Produkterna säljs via en e-handelsplattform direkt till konsument. Nu är hela konceptet till salu dvs. varumärke, färdig e-handel med betalfunktion, varulager och kundregister. Orsaken är att delägarna driver annan verksamhet som tar alltmer tid i anspråk. Bolaget finns idag i Västsverige men är flyttbart.

Kontakt och mer information via mäklaren: https://www.tactic.se/objekt/e-handelsbolag-med-en-hallbar-miljovanlig-produkt/

-------------------------------------------------------------------------

Nischat företag - ventilation och plåt - Trollhättan

Företaget har en ledande position inom sitt geografiska område.
Installation, reparation och service för alla typer av ventilationsanläggningar, tillverkning, rensning av ventilationskanaler. 
Utförs installationer både i villor och större industrilokaler. 
Allt inom byggnadsplåtslageri från nyproduktion och renoveringar till totalentreprenader.
Ser ut att bli stor efterfrågan även kommande år. Kunderna är återkommande och ger en styrka för uthållighet och långsiktighet. Säkra och bra kunder. Troligtvis den absolut modernaste anläggningen i Sverige!

Kontakt och mer information via mäklaren: https://www.exitpartner.se/foretag-till-forsaljning/bygg-och-entreprenad-nischat-foretag-ventilation-och-plat.html

 --------------------------------------------------------------

Entreprenadföretag i tillväxt med stor butik - Trollhättan

Stabilt företag som har varit verksamt i drygt 17 år och är med sin välutbildade och kompetenta personal en av de ledande aktörerna på den lokala marknaden med ett mycket gott rykte och renommé.
Stor kompetens inom företaget.

Kakelsättning, golvläggning, mur/puts arbete och butiksförsäljning av produkter som man arbetar med. Erbjuder totalentreprenad.

Etablerade en stor butik för några år sedan och kurvan går bara uppåt med försäljningen. 
Totalentreprenader har ökat i och med butiken. Väldigt mycket förfrågningar från andra byggföretag, typ NCC, PEAB och Serneke bl.a.

Företaget strävar efter att erbjuda professionella helhetslösningar inom våtrum, mur- och putsarbeten, kakel och klinker, mattläggning och flytspackling. Alla anställda innehar yrkesbevis och våtrumsbehörighet – något som säkerställer proffsiga, hållbara och säkra hantverkstjänster. Detta garanterar arbetet går rätt till och utförs av kunniga och auktoriserade hantverkare. 

Ett riktigt bra tillfälle för den som vill utöka redan befintlig verksamhet inom bygg/entreprenad eller önskar förvärva ett välmående fullserviceföretag som kan ta totalentreprenader.

 Länk: https://www.exitpartner.se/foretag-till-forsaljning/bygg-och-entreprenad-entreprenadforetag-i-tillvaxt-med-stor-butik.html

------------------------------------------------------

 Bilverkstad i Uddevalla

Auktoriserad bilverkstad som åtar sig större och mindre arbeten inom reparation och service av personbilar, husbilar och lätta yrkesfordon, hjulinställning, felsökning, däck m.m. Har en modern verkstad i nya ändamålsenliga och fräscha lokaler och en flexibel organisation med yrkesmän med brett kunnande.
Lokal marknad med en radie om 10 mil runt Uddevalla men även en hel del kunder från Norge.

Kontakt och mer information via mäklaren: https://www.exitpartner.se/foretag-till-forsaljning/tjansteforetag-bilverkstad-i-uddevalla.html

 ---------------------------------------------------------

Bageri med butik och cafe´ på Orust / Ellös
Här bakas eget surdegsbröd i Bongards stenhäll-ugn. Konditorivaror och smörgåsar produceras till försäljning i egen butik och café.
Bra lokaler med 26 sittplatser inomhus och 20 sittplatser utomhus. Utvecklingsbar verksamhet med en årsomsättning nu på va 1,6 miljoner.

Kontakta oss för mer information >>
-------------------------------------------------------


Verksamhet med trading och försäljning inom accessoarer, inredning klockor tekniska produkter mm.

Företaget är etablerat i Sverige sedan över 30 år. Några egna varumärken. Kunder finns både i och utanför Sverige. Bland kunderna finns förlag, bokklubbar, postorderföretag, sportföretag och reklamföretag. Lång gedigen erfarenhet av handel med leverantörer i främst Asien inkl allt som rör frakthantering, tullar mm. Väl utvecklat adm datasystem för hantering av valutor, produktkalkyler order, fakturering mm. Verksamheten går enkelt att flytta till annan ort. Nuvarande ägare kan stötta nya ägare under en övergångsfas. Verksamheten ligger idag i ett aktiebolag men överlåtes i form av en sk inkråmsaffär vilket innebär att man endast köper bolagets tillgångar.

Kontakta oss för mer information >>
----------------------------------------------------------------


Lekland Trestad Center
Lekland och café utmed riksväg 44 vid Trestad Center, Vänersborgs kommun. 

Kontakta mäklaren Exitpartner för mer information

© Copyright Ägarskifte Micro