AKTUELLA FÖRETAG SOM SÖKER NY ÄGARE

Merparten av den rådgivning som Ägarskifte Micro genomför går till säljare och köpare som redan har fått kontakt innan Ägarskifte Micro blir kontaktat. Vår roll är att ge rådgivning i syfte att företagen skall leva vidare och att därmed säljare och köpare kan nå fram till en acceptabel lösning för båda parter. 

Ägarskifte Micro erbjuder inte i någon fall förmedling av företag i rollen som mäklare. Vi arbetar endast med rådgivning runt köp och sälj av små företag.
I denna roll kan vi erbjuda rådgivning till både köpare och säljare i samma ägarskifte om så önskas. All rådgivning sker under sekretess. Nedanstående information har vi fått direkt av ägare alternativt av anlitade mäklare. Status på aktuella företag som har anmälts som till salu kan ha ändrats efter vår publicering här på vår hemsida. Vi uppdaterar så fort vi får aktuell information.

Hör gärna av dig om du har frågor angående nedanstående företag som söker ny ägare. I en fall finns det en direktlänk till ett mäklarföretag / ombud för säljaren. Kontakta gärna mäklaren / ombudet direkt men tänk på att vi kanske kan ge dig rådgivning i den fortsatta processen.

Bageri med butik och cafe´ på Orust / Ellös
Här bakas eget surdegsbröd i Bongards stenhäll-ugn. Konditorivaror och smörgåsar produceras till försäljning i egen butik och café.
Bra lokaler med 26 sittplatser inomhus och 20 sittplatser utomhus. Utvecklingsbar verksamhet med en årsomsättning nu på va 1,6 miljoner.

Kontakta oss för mer information >>
-------------------------------------------------------

Tryckeri Dalsland

Företaget har under åren byggt upp en genuin erfarenhet och kunskap inom Tryck, Marknadsföring och Reklam. 

Kontakta oss för mer information.
---------------------------------------------------------


Verksamhet med trading och försäljning inom accessoarer, inredning klockor tekniska produkter mm.

Företaget är etablerat i Sverige sedan över 30 år. Några egna varumärken. Kunder finns både i och utanför Sverige. Bland kunderna finns förlag, bokklubbar, postorderföretag, sportföretag och reklamföretag. Lång gedigen erfarenhet av handel med leverantörer i främst Asien inkl allt som rör frakthantering, tullar mm. Väl utvecklat adm datasystem för hantering av valutor, produktkalkyler order, fakturering mm. Verksamheten går enkelt att flytta till annan ort. Nuvarande ägare kan stötta nya ägare under en övergångsfas. Verksamheten ligger idag i ett aktiebolag men överlåtes i form av en sk inkråmsaffär vilket innebär att man endast köper bolagets tillgångar.

Kontakta oss för mer information. 
--------------------------------------------------------------

Hemblomster / Blomsterbutik i Lysekil

Säljes på grund av generationsskifte. I paketet ingår lämpligtvis en privatägd fastighet eftersom butiken ligger i anslutning till fastigheten. Butiken har försäljning  av snittblommor, krukor, binderi samt olika arrangemang.

Kontakta mäklaren Länia för mer information
----------------------------------------------------------------

Tvätteri i Munkedal
Väletablerad mindre verksamhet sedan många år. Bland kunderna finns både privatpersoner och företag. Säljs genom en sk inkråmsaffär dvs man övertar bara tillgångar i form av inventarier lager företagsnamn mm. En möjlighet att förvärva en mindre rörelse till ett lågt pris.

Kontakta oss för mer information. 
-------------------------------------------------------------

Lekland Trestad Center
Lekland och café utmed riksväg 44 vid Trestad Center, Vänersborgs kommun. 

Kontakta mäklaren Exitpartner för mer information
------------------------------------------------------------

Dalslands Gästgiveri
Unikt tillfälle att förvärva en pärla i en bedårande omgivning. Hotellet och dess närliggande byggnader i utmärkt skick. Text från mäklare.

Kontakta mäklaren Länia för mer information
-----------------------------------------------------------------------

Restaurang Babylon Trollhättan
Centralt placerad på Kungsgatan, i Trollhättan ligger kvartersrestaurangen Babylon med samma ägare sedan 1992.

Mer information via mäklaren EuCommerce
---------------------------------------------------------------

© Copyright Ägarskifte Micro