AKTUELLA FÖRETAG SOM SÖKER NY ÄGARE

Merparten av den rådgivning som Ägarskifte Micro genomför går till säljare och köpare som redan har fått kontakt innan Ägarskifte Micro blir kontaktat. Vår roll är att ge rådgivning i syfte att företagen skall leva vidare och att därmed säljare och köpare kan nå fram till en acceptabel lösning för båda parter. 

Ägarskifte Micro erbjuder inte i någon fall förmedling av företag i rollen som mäklare. Vi arbetar endast med rådgivning runt köp och sälj av små företag.
I denna roll kan vi erbjuda rådgivning till både köpare och säljare i samma ägarskifte om så önskas. All rådgivning sker under sekretess. Nedanstående information har vi fått direkt av ägare alternativt av anlitade mäklare. Status på aktuella företag som har anmälts som till salu kan ha ändrats efter vår publicering här på vår hemsida. Vi uppdaterar så fort vi får aktuell information.

Hör gärna av dig om du har frågor angående nedanstående företag som söker ny ägare. I en fall finns det en direktlänk till ett mäklarföretag / ombud för säljaren. Kontakta gärna mäklaren / ombudet direkt men tänk på att vi kanske kan ge dig rådgivning i den fortsatta processen.

Nischat företag - ventilation och plåt - Trollhättan

Företaget har en ledande position inom sitt geografiska område.
Installation, reparation och service för alla typer av ventilationsanläggningar, tillverkning, rensning av ventilationskanaler. 

Utförs installationer både i villor och större industrilokaler. 

Allt inom byggnadsplåtslageri från nyproduktion och renoveringar till totalentreprenader.

Ser ut att bli stor efterfrågan även kommande år. Kunderna är återkommande och ger en styrka för uthållighet och långsiktighet. Säkra och bra kunder. 

Troligtvis den absolut modernaste anläggningen i Sverige!

Länk: https://www.exitpartner.se/foretag-till-forsaljning/bygg-och-entreprenad-nischat-foretag-ventilation-och-plat.html

 --------------------------------------------------------------

4Speed försäljning från butik och e-handel - Vänersborg

Försäljning av fyrhjulingar (ATV), mopeder, Motorcyklar, el cyklar, reservdelar och tillbehör. Försäljning sker via en avancerad webbshop utvecklad under 6 års tid. 

Finns i nya, fina och ändamålsenliga lokaler på Trestad Center, Vänersborg. Butiken är specialbyggd av CFmoto fabriken för att agera referensanläggning för Cfmoto i Sverige. Här finns verkstad för reparationer och service på fordonstyperna som bolaget säljer. Bolaget bedriver egen import med mycket goda samarbetskontakter från Kina, Pakistan, Taiwan, Italien, Storbritannien, vissa med över 10års samarbete. 

Med egenutvecklade produkter med det egna, registrerade varumärket 4Speed®, mest kända och populäraste är barnfyrhjulingarna.

Västsveriges största moped sortiment.

Specialbyggd webbshop med oanade möjligheter, förbered att lansera i länder utan för Sverige. 

Verkstad med mycket god utvecklingspotential. 

4Speed har varit på marknaden i 12 år och har ett gott rykte på internet och närområdet.

Allt färdigt! Nu önskar ägaren att någon med kapacitet kan ta över och fortsätta mot en god tillväxt!

 Länk: https://www.exitpartner.se/foretag-till-forsaljning/handel-4speed-forsaljning-fran-butik-och-e-handel.html

------------------------------------------------------------------------

 Entreprenadföretag i tillväxt med stor butik - Trollhättan

Stabilt företag som har varit verksamt i drygt 17 år och är med sin välutbildade och kompetenta personal en av de ledande aktörerna på den lokala marknaden med ett mycket gott rykte och renommé.
Stor kompetens inom företaget.

Kakelsättning, golvläggning, mur/puts arbete och butiksförsäljning av produkter som man arbetar med. Erbjuder totalentreprenad.

Etablerade en stor butik för några år sedan och kurvan går bara uppåt med försäljningen. 
Totalentreprenader har ökat i och med butiken. Väldigt mycket förfrågningar från andra byggföretag, typ NCC, PEAB och Serneke bl.a.

Företaget strävar efter att erbjuda professionella helhetslösningar inom våtrum, mur- och putsarbeten, kakel och klinker, mattläggning och flytspackling. Alla anställda innehar yrkesbevis och våtrumsbehörighet – något som säkerställer proffsiga, hållbara och säkra hantverkstjänster. Detta garanterar arbetet går rätt till och utförs av kunniga och auktoriserade hantverkare. 

Ett riktigt bra tillfälle för den som vill utöka redan befintlig verksamhet inom bygg/entreprenad eller önskar förvärva ett välmående fullserviceföretag som kan ta totalentreprenader.

 Länk: https://www.exitpartner.se/foretag-till-forsaljning/bygg-och-entreprenad-entreprenadforetag-i-tillvaxt-med-stor-butik.html

------------------------------------------------------

 Bilverkstad i Uddevalla

Auktoriserad bilverkstad som åtar sig större och mindre arbeten inom reparation och service av personbilar, husbilar och lätta yrkesfordon, hjulinställning, felsökning, däck m.m.

Har en modern verkstad i nya ändamålsenliga och fräscha lokaler och en flexibel organisation med yrkesmän med brett kunnande.

Lokal marknad med en radie om 10 mil runt Uddevalla men även en hel del kunder från Norge.

Länk: https://www.exitpartner.se/foretag-till-forsaljning/tjansteforetag-bilverkstad-i-uddevalla.html

 ---------------------------------------------------------

Direkten Entrébutiken – Affärshuset Oden Trollhättan

Direkten butik – kiosk i Affärshuset Oden Kungsgatan 30 i Trollhättan med absolut bästa läge på gågata och vid entrén in till affärshuset.

Försäljning av konfektyr, dryck, tobak och tidningar. Samt försäljning av Svenska Spels lotter och spel, Folkspels lotter, ATGs spel och Kassagirots tjänster inklusive Moneygram, presentkort och RIA. Utöver detta finns försäljning av kaffe, bullar, korv, Telefonkort via Goyada och VästTrafiks busskort. 

Stor potential att öka omsättningen på spel samt fast food. Butiken har legat på samma plats sedan Oden byggdes vilket gör att den är känd i Trollhättan samt har ett gott renommé.

Trollhättan City landets bästa år 2022!
En miljon kronor om året – så mycket ska kommunen och näringslivet satsa på att Trollhättans stadskärna ska utses till landets bästa, år 2022. – Det är ingen skönhetstävling, det är utveckling och samverkan som bedöms säger man i satsningen.

Länk: https://www.exitpartner.se/foretag-till-forsaljning/handel-direkten-entrebutiken-%E2%80%93-affarshuset-oden-trollhattan.html 

------------------------------------------------------

Bageri med butik och cafe´ på Orust / Ellös
Här bakas eget surdegsbröd i Bongards stenhäll-ugn. Konditorivaror och smörgåsar produceras till försäljning i egen butik och café.
Bra lokaler med 26 sittplatser inomhus och 20 sittplatser utomhus. Utvecklingsbar verksamhet med en årsomsättning nu på va 1,6 miljoner.

Kontakta oss för mer information >>
-------------------------------------------------------

Tryckeri Dalsland

Företaget har under åren byggt upp en genuin erfarenhet och kunskap inom Tryck, Marknadsföring och Reklam. 

Kontakta oss för mer information.
---------------------------------------------------------


Verksamhet med trading och försäljning inom accessoarer, inredning klockor tekniska produkter mm.

Företaget är etablerat i Sverige sedan över 30 år. Några egna varumärken. Kunder finns både i och utanför Sverige. Bland kunderna finns förlag, bokklubbar, postorderföretag, sportföretag och reklamföretag. Lång gedigen erfarenhet av handel med leverantörer i främst Asien inkl allt som rör frakthantering, tullar mm. Väl utvecklat adm datasystem för hantering av valutor, produktkalkyler order, fakturering mm. Verksamheten går enkelt att flytta till annan ort. Nuvarande ägare kan stötta nya ägare under en övergångsfas. Verksamheten ligger idag i ett aktiebolag men överlåtes i form av en sk inkråmsaffär vilket innebär att man endast köper bolagets tillgångar.

Kontakta oss för mer information. 
--------------------------------------------------------------

Hemblomster / Blomsterbutik i Lysekil

Säljes på grund av generationsskifte. I paketet ingår lämpligtvis en privatägd fastighet eftersom butiken ligger i anslutning till fastigheten. Butiken har försäljning  av snittblommor, krukor, binderi samt olika arrangemang.

Kontakta mäklaren Länia för mer information
----------------------------------------------------------------

Tvätteri i Munkedal
Väletablerad mindre verksamhet sedan många år. Bland kunderna finns både privatpersoner och företag. Säljs genom en sk inkråmsaffär dvs man övertar bara tillgångar i form av inventarier lager företagsnamn mm. En möjlighet att förvärva en mindre rörelse till ett lågt pris.

Kontakta oss för mer information. 
-------------------------------------------------------------

Lekland Trestad Center
Lekland och café utmed riksväg 44 vid Trestad Center, Vänersborgs kommun. 

Kontakta mäklaren Exitpartner för mer information
------------------------------------------------------------

Dalslands Gästgiveri
Unikt tillfälle att förvärva en pärla i en bedårande omgivning. Hotellet och dess närliggande byggnader i utmärkt skick. Text från mäklare.

Kontakta mäklaren Länia för mer information
-----------------------------------------------------------------------

Restaurang Babylon Trollhättan
Centralt placerad på Kungsgatan, i Trollhättan ligger kvartersrestaurangen Babylon med samma ägare sedan 1992.

Mer information via mäklaren EuCommerce
---------------------------------------------------------------

© Copyright Ägarskifte Micro