Fixa en bra monter inför mässan

Ska ditt företag delta på en mässa eller någon annan typ av event där ni ska locka fler kunder? Då är det en hel del saker att tänka på och planera inför, för att ni ska gå därifrån nöjda och förhoppningsvis med nya kunder. Nedan får du tips på saker du behöver inför att du och ditt företag ska ställa ut på mässa.

För montern

På mässor och företagsevent får företag bygga upp sina egna montrar. Därför behöver ni till exempel mässväggar med företagets logga för att folk snabbt ska få en överblick om vilka ni är och vad ni erbjuder. Dessutom hjälper det att skilja er från andra företag då det oftast är många företag som ställer ut i en och samma lokal. Mässväggar finns i flera olika storlekar och former och ni ska välja den vägg som passar bäst in i er monter. Andra exempel på vad ni behöver till er monter är displayställ, bord, mattor och hyllor. Det finns även särskilda mässbågar. Möblerna är viktiga för att ni ska sticka ut i mängden och för att ni ska kunna ge ett bra och professionellt intryck på de som kommer till mässan. Därför är det viktigt att ni redan nu beställer det ni behöver för att bygga upp montern så snart som möjligt om ni vill ha en monter med företagets logga på.

Utöver att ni kan beställa allt för montern kan ni också beställa andra typer av trycksaker som ni kan ge bort till potentiella kunder. Till exempel pennor, godis och ballonger.